06 85507897
Close
2511 CZ - Den Haag Herenstraat 11
06 85507897 info@mooienzobysteff.nl
Wimpers

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één aan op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, moeten er na een week of drie een aantal wimperextensions worden bijgeplaatst.

Individuele (Regular) wimperextensions

Deze individuele wimperextensions geven een prachtig subtiel resultaat en zijn zeer geschikt om wimpers te verdichten. Een REGULAR Extension bevat drie haartjes per bundeltje, en ziet er uit als één dikke wimper.

Wimperplukjes

Dit type wimperextensions wordt het meest verkocht omdat deze snel aan te brengen zijn (zo’n 30 minuten), lang blijven zitten en er gewoon prachtig uitzien!

Deze wimperextensions bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn.

Losse (One-by-One) wimperextensions

De One-by-One losse wimperhaartjes geven absoluut het mooiste resultaat van alle wimperextensions. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 6 t/m 15 mm.Het aanbrengen van dit type wimperextensions duur ongeveer 60 minuten.

06 85507897
info@mooienzobysteff.nl
Herenstraat 11
2511 CZ - Den Haag
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme