06 85507897
Close
2511 CZ - Den Haag Herenstraat 11
06 85507897 info@mooienzobysteff.nl
Nagels

In onze salon kunt u terecht voor kunst nagels van acryl of gel.

Wij zijn gespecialiseerd in kunstnagels voor nagelbijtsters en nagelherstel ook voor de teennagel.

U kunt kiezen uit natuurlijke nagels met eventueel nagelbed verlening. In overleg bepalen wij samen de vorm en de lengte. U kunt de nagel naturel houden. Ook is lakken mogelijk met gewone lak of gellak. De laatst tijd maak ik wat minder French manicure maar wordt er veel gevraagd naar babyboom nagels. Dit zijn nagels met een natuurlijke overloop van roze naar wit. Hierbij heb je niet de scherpe overgang van roze naar de witte rand.

Regelmatig behandel ik ook heren voor nagel herstel aan handen en tenen. Ik zet dan natuurlijke nagels die bijna niet van echt zijn te onderscheiden.

Wat is het verschil tussen acryl en gel?

Acryl wordt anders aangebracht. Acrylnagels zijn een combinatie van vloeistof en poeder die door de nagelstyliste op de juiste manier gemengd moet worden waarnaar het aangebracht wordt op je nagels. Gel zit al kant en klaar in een potje, het is een stroperige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht wordt. Acrylvloeistof heeft een nare geur, gel is volledig geurloos. Bovendien wordt acryl vanzelf hard. Gel niet en zal uit moeten harden in een UV-lamp, dit kan soms een warmte reactie op de nagel geven.

Wat moet ik kiezen?

Wanneer kies je nou voor acryl en wanneer voor gel? De meeste van onze klanten kiezen voor acryl omdat het bekender is dan gel. Acryl is niet schadelijk omdat het sterk ruikt. Zowel Acryl al gel zijn chemische producten. Het kan zijn dat je een acryllaat allergie hebt kies dan voor gel Gel is wat flexibeler dan Acryl Sommige klanten hebben veel last van lucht onder hun kunstnagels, ook dan zullen wij kiezen voor gelnagels omdat gel over het algemeen beter hecht dan acryl. Maar werk je veel met de handen dan is acryl weer beter.

Bij je eerst bezoek aan Mooi Enzo nemen we alles wat belang is voor een juiste keuze met jou door zodat jij de kunstnagels krijgt die het beste bij jou passen.

06 85507897
info@mooienzobysteff.nl
Herenstraat 11
2511 CZ - Den Haag
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme