06 85507897
Close
2511 CZ - Den Haag Herenstraat 11
06 85507897 info@mooienzobysteff.nl
Microdermabrasi

Microdermabrasie is een prachtige behandeling die niet meer uit de schoonheidssalon is weg te denken. Waarom is dat zo? Je ziet meteen resultaat van de behandeling. Je gezicht ziet er frisser uit.

Wat is microdermabrasie eigenlijk?

Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein + derm=huid + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken (het micro aspect). Dit laatste gebeurt wel met de medische variant dermabrasie. Het slijpen, ook wel ‘peelen’ genoemd, van de huid gebeurt met kristallen van aluminiumoxide. Een misverstand is dat microdermabrasie een onaangename behandeling is. Omdat het op microniveau plaatsvindt is het tegengestelde juist het geval: het is een aangename behandeling, die nog effect heeft ook!

Welk effect heeft microdermabrasie op de huid?

Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone peeling. Microdermabrasie stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen. De behandeling zorgt voor huidverbetering op elke leeftijd en bij elk huidtype: de huid zal er mooi, fris en gezond uitzien en glad en soepel aanvoelen. Grove poriën worden fijner, en fijne rimpels vervagen, net als oppervlakkige acne littekens, huidverkleuringen en andere tekenen van huidveroudering als pigmentvlekken.

Wat heeft de huid nog meer nodig?

Microdermabrasie alleen is niet voldoende; de cellen zijn dan aan het werk gezet, maar vervolgens moeten de cellen de juiste voeding krijgen. U kunt hiervoor gebruik maken van een goede dagcrème.

Microdermabrasie vanaf € 85

06 85507897
info@mooienzobysteff.nl
Herenstraat 11
2511 CZ - Den Haag
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme