06 85507897
Close
2511 CZ - Den Haag Herenstraat 11
06 85507897 info@mooienzobysteff.nl
Manicure

Manicure

Manicure betekend handverzorging. Een manicurebehandeling bestaat uit 2 delen: het verzorgen van de hand en het verzorgen van de nagels. Eventueel wordt uw oude nagellak verwijdert. Vervolgens worden de losse delen verwijdert die zich op de nagelplaat bevinden bij de nagelriem en de nagelwallen. Vervolgens wordt uw nagel in de door u gewenste vorm geveild. De nagels worden gepolijst.

Uw nagels kunnen gelakt worden in de door u gewenste kleur of transparant. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor gellak welke minimaal 2 weken perfect blijft zitten.

Pedicure

Ingegroeide nagels en pijnlijke plekjes komen veel voor. Pedicure is het verzorgen van uw voet. Eventueel wordt uw oude nagellak verwijdert. Uw nagels worden geknipt en gevijlt en oneffenheden op de nagelplaat aan de nagelriem en de nagelwallen verwijdert. Daarna worden uw nagels gefreesd en gepolijst. Vervolgens wordt het overtollige eelt verwijderd, het verwijderen van eventuele likdoorns, en worden kloven en eeltranden behandeld.

Als u het wenst kunnen uw nagels gelakt worden, transparant of een mooie kleur. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor gellak welke minimaal 2 weken perfect blijft zitten.

06 85507897
info@mooienzobysteff.nl
Herenstraat 11
2511 CZ - Den Haag
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme