06 85507897
Close
2511 CZ - Den Haag Herenstraat 11
06 85507897 info@mooienzobysteff.nl
Gellak

Het is een product dat lijkt op nagellak. Het is een hybride, wat betekent dat de helft bestaat uit nagellak en de andere helft uit gel. Het product is dun en sterk genoeg om op dezelfde manier te worden toegepast als nagellak, maar het is uitgehard op een speciale wijze waardoor het een grote flexibiliteit en duurzaamheid heeft. Het heeft ook de ongelooflijke glans die alleen geassocieerd wordt met gelnagels.

Voor wie zijn gelnagels het meest geschikt?

Gelnagels zijn het meest geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels willen behouden. Eenmaal gezet ziet het resultaat er minimaal twee weken goed uit, vanaf dag 1 tot dag 14, maar zal het de nagelbedden niet beschadigen.

Hoe verschilt gellak van normale nagellak?

Typische nagellak droogt door verdamping, wat betekent dat de manicure meestal pas na 2 tot 3 minuten is uitgehard. Gelnagellak daarentegen droogt binnen enkele minuten met behulp van UV-licht. Je nagels zijn dus meteen helemaal droog. Daarnaast fungeert gellak als een geplastificeerde coating, die met name is geschikt voor een langdurige glans

Kun je gellak nagels thuis verwijderen?

Ja, dat kan zeker. Dit vereist wel het gebruik van 100% aceton. Zet uw nagels 10 minuten in de aceton. Je kunt ze ook bij onze salon laten verwijderen, maar dit brengen wij wel in rekening.

06 85507897
info@mooienzobysteff.nl
Herenstraat 11
2511 CZ - Den Haag
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme